FORLAGET

2012
Website opgraderet


1 Dec - Nye tider kræver nye koder: Websitet er nu reinkarneret i en ny og mangfoldig form: 1, 2 eller 4 spalter. Alt efter behovet...

Menuen er nu tvedelt: kategori og konkret. Og det meste kommer nu som kaldet: just touch 'n watch!

Forsiden er en mikroversion af sitet; top nyt, central oversigt og nederst får forlaget selv de sidste ord...2011
Pale poets 3


12 Maj - De blege digtere - dem der sidder for meget foran computer-skærmen - får deres eget hjemsted i æteren. Løsrivelse fra fastlandet. Få ordene i hånden hver dag.


2010
Har du hørt at de sover
26 Nov - Det er ikke sandt og - hvis ellers en lægmand kunne forstå en amatør - det er da ganske vist utroligt så længe det kan tage at nå den, slutningen på skabelsen, værket.

Tre gange og på samme tid er det lykkedes os. Med andre ord:

Reception for udgivelserne af Valters notater, I fremtiden ser jeg tilbage på min længsel og Over ukendte morgeners bro. Litteraturhaus, Møllegade, Nørrebro, København. Den 22. januar, 2011 (Øl og ord).


2009
Tab&nar @ blågårds bibliotek


3 Okt - Hvad det vil sige at være opildnet, kan denne gang opleves indendøre i årets sidste arrangement på og omkring blågårds plads. Tab&nar stiller med noget nær stærkeste startopstilling ved to-tiden. Vi har også en bod på pladsen, fra 12 til 17 er det vist.


2008
Så sker det igen


9 Dec - Aleksandar Sajins Rosa og Jun Fengs At leve i en fortælling er nu udkommet. Samtidig har forlaget søsat en ny hjemmeside som alternativ markedsføring www.projektbabylon.dk - en selvstændig og omflakkende fortælling bestående blandt andet af bidder og stumper fra de to nye bøger.

Den er nok et besøg værd.

Man kan også vinde præmier og få sine egne ting med. Denne gang har tab&nar haft fingrene nede i følgende bøtter og siger tak til alle involverede parter: Dansk Flygtningehjælp, Kunst-styrelsen og Marienborgpuljen.


2007
Det er lykkedes


9 Dec - Aleksandar Sajins Rosa og Jun Fengs At leve i en fortælling er nu udkommet. Samtidig har forlaget søsat en ny hjemmeside som alternativ markedsføring www.projektbabylon.dk - en selvstændig og omflakkende fortælling bestående blandt andet af bidder og stumper fra de to nye bøger. Den er nok et besøg værd.

Man kan også vinde præmier og få sine egne ting med. Denne gang har tab&nar haft fingrene nede i følgende bøtter og siger tak til alle involverede parter: Dansk Flygtningehjælp, Kunst-styrelsen og Marienborgpuljen.20062005